Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι χρήσης

 Η Εταιρεία μας, φιλοδοξεί κτίζοντας το ηλεκτρονικό της κατάστημα να προσφέρει περισσότερα και διαφορετικά ποιοτικά  προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Διευρύναμε τις συνεργασίες, προσθέτοντας νέες και εισάγοντας πολλά προϊόντα σε τιμές πραγματικά ευκαιρίας. Η προσθήκη νέων και διαφορετικών μεταξύ τους προϊόντων, θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα  κάνει την περιήγησή σας στο κατάστημά μας ενδιαφέρουσα.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των  όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, θα πρέπει να αποφύγει την χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα, τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του ηλεκτρονικού κατάστημα Η εταιρεία μπορεί να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας όπως τιμές, διαθεσιμότητές, φωτογραφίες, περιγραφές και άλλα στοιχεία χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Όλες οι αλλαγές θα γνωστοποιούνται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα ανά πάσα στιγμή και οι αλλαγές αυτές ισχύουν από την στιγμή της δημοσίευσής τους στο διαδίκτυο. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές  στην διαθεσιμότητα αποθέματος ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Δεν δεσμεύεται επίσης  για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα.

Για την αποφυγή λαθών, αν ο πελάτης έχει αμφιβολίες για οτιδήποτε σχετικά με το προϊόν που επέλεξε οφείλει να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να διασταυρωθούν τα δεδομένα  πριν προβεί σε οποιαδήποτε παραγγελία. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν να παραγγείλετε το προϊόν. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών ισχύουν για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών για αγορά μέσω του φυσικού καταστήματος μπορεί να διαφοροποιούνται σε σχέση με το ηλεκτρονικό.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών/πελατών, για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση / ή μη της παραγγελίας τους. Ταυτόχρονα δεν φέρει καμία ευθύνη για άμεση είτε έμμεση, θετική ή αποθετική ζημιά (ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφέρονται, διαφυγόντα κέρδη, διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης, απώλεια στοιχείων και δεδομένων, απώλεια πελατείας κλπ), οι οποίες προκύψουν σε σχέση με την λειτουργία, ή/και την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από το argyriouserres.gr και δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών, ή τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ προϊόντων – λογισμικών – υπηρεσιών που παρέχονται από αυτή. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη εφόσον απαιτείται. Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο.

Ευθύνη χρηστών

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος δηλώνουν και αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν όπως και το περιεχόμενο του, κατ’ οιονδήποτε τρόπο παράνομο, ανήθικο, προσβλητικό και κακόβουλο. Επίσης δηλώνουν ότι τα παρεχόμενα από αυτούς στοιχεία κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων του, είναι απολύτως ακριβή και σωστά. Τέλος, δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πάσα ευθύνη από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και του λογαριασμού τους, από μη εξουσιοδοτημένα από αυτούς άτομα καθώς και την αποζημίωση από οποιαδήποτε βλάβη επιφέρει η χρήση αυτή, στο argyriouserres.gr , ατο byronstore.gr ή/και σε οποιονδήποτε άλλο συνεργάτη του.

Η επωνυμία μας είναι:

Αργυρίου Νικόλαος –Βύρων

Κωνσταντινουπόλεως 27

Τ.Κ. 621 22 Σέρρες

Τηλ.:+302321054278 - Fax: +302321054711